Home » Praat mee op 28 maart: webinar voor jongeren over naar school gaan met een chronische aandoening

Praat mee op 28 maart: webinar voor jongeren over naar school gaan met een chronische aandoening

Datum: 1 maart 2018

Op 1 maart is onderwijs-dat-past.nl gelanceerd. Dit online platform is bedoeld voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar met (en zonder) een chronische aandoening. Op de website vinden deze jongeren informatie over naar school gaan met een chronische aandoening. Daarnaast kunnen jongeren hun ervaringen delen in een community. Het doel van het platform is om de schoolloopbanen van jongeren met een chronische aandoening soepeler te laten verlopen en om hun onderwijskansen te vergroten.

Webinar voor jongeren over naar school gaan met een chronische aandoening

Op woensdag 28 maart om 16.00 uur is er live event (een webinar) over naar school gaan met een chronische aandoening. Je kunt meepraten met en vragen stellen aan andere jongeren met een chronische aandoening. Verder kan je reageren op stellingen. Elske Verschuren, consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen bij Marant, leidt het webinar. Het webinar is live te volgen op onderwijs-dat-past.nl.

Kijk het webinar later terug

Kun je niet op 28 maart of was het event al vol? Geen probleem: het event is vanaf 29 maart terug te kijken op onderwijs-dat-past.nl. Ook kun je er dan via de community-chat nog op reageren.

Wil je meer weten over Onderwijs-dat-past.nl? Download de folder hier.

Onderwijsondersteuning zieke leerlingen bij Marant

Marant biedt onderwijsondersteuning voor zieke leerlingen (OZL). Wij helpen kinderen, hun ouders en scholen bij de invulling van het onderwijs als een kind tijdelijk of voor lange tijd niet naar school kan. We vinden het belangrijk dat alle kinderen toegang hebben tot onderwijs. Lees meer

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.