Home » 13 september: Proeverij bij Marant

13 september: Proeverij bij Marant

Datum: 28 juni 2017

Het is feest bij Marant in Elst! Ons vertrouwde restaurant heeft een nieuwe kaart. Nou ja, ons spreekwoordelijke restaurant en de spreekwoordelijke kaart dan. Wat we eigenlijk willen zeggen: Marant doet meer dan ooit tevoren op onderwijsgebied. En dat gaan we vieren!

Wij willen je graag laten proeven van wat wij allemaal te bieden hebben. Daarom organiseert Marant op woensdag 13 september een Proeverij: een inspirerend onderwijsevenement voor leerkrachten, leraren, schoolleiders, schoolbesturen, gemeenteambtenaren, kinderen, hun ouders en andere relaties. Je kunt deelnemen aan praktische workshops, korte lezingen en interessante demonstraties van de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Ook aan de kinderen is gedacht: zij hoeven zich geen moment te vervelen!

Wie, wat, waar?

Woensdag 13 september van 15.30 uur tot 19.30 uur bij Marant (Nieuwe Aamsestraat 84A, Elst). Het programma start om 16.00 uur. Als je dat niet kunt redden, mag je uiteraard ook later binnenkomen. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes! Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.

Wat staat er op het menu?

We organiseren veel verschillende workshops en lezingen. Je kunt het volledige programma hier online bekijken of hier downloaden.

Helaas… aanmelden is niet meer mogelijk

Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Francis Toonen

6 juli 2017

Beste lezer, Wat een mooi aanbod! Ik zie dat ik eventueel collega's en ouders mee mag nemen. Ik zou graag een iemand mee willen nemen, die geen zakenrelatie van Marant is. Mag dat? Met vriendelijke groet, Francis Toonen

Judith Bosch

6 juli 2017

Beste Francis, Ja hoor, dat mag zeker! Hartelijke groet, Judith Bosch - Marant

Renske

30 augustus 2017

Wat een super initiatief! Vraagje: is het ook mogelijk om je vooraf op te geven voor een bepaalde workshop? Groeten, Renske

Dory Roording

4 september 2017

Ik heb me voor de vakantie al aangemeld. Misschien is dit niet goed gelukt. Vandaar dat ik me nogmaals aanmeld.

Judith Bosch

6 september 2017

Dag Renske, Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je kunt op de dag zelf kiezen welke workshop je wilt volgen.

Judith Bosch

6 september 2017

Dag Dory, je aanmelding is verwerkt. Tot de 13e!