Home » Schoolleiders in het PO: registreer je op tijd!

Schoolleiders in het PO: registreer je op tijd!

Datum: 2 oktober 2017

Ben je schoolleider in het primair onderwijs, maar sta je nog niet geregistreerd in het Schoolleidersregister PO? Zorg dan dat je dit binnenkort regelt. Alle schoolleiders moeten namelijk op 1 januari 2018 geregistreerd zijn. Dit is wettelijk vastgelegd en staat beschreven in de huidige cao.

Hoe kun je je laten registreren?

Bij Marant kun je je via een registerassessment laten registreren. Met een registerassessment brengen we jouw competenties in relatie tot de beroepsstandaard voor de schoolleider in het basisonderwijs in beeld. Kortom: voldoe je aan de vereiste competenties die het beroep van schoolleider met zich meebrengt? Indien je dit toetsende assessment positief doorloopt, ontvangt je naast de rapportage een certificaat. Dit certificaat wordt gebruikt voor basisregistratie in het Schoolleidersregister PO. Kijk hier voor meer informatie over een registerassessment bij Marant.

Regel het direct

Voor een registerassessment kun je contact opnemen met Lida Beers via e-mail of 06 204 212 03. Je kunt ook contact opnemen met een van onze andere adviseurs:

  • William van den Dries: e-mail of 06 201 105 48
  • Rowdy Braun: e-mail of 06 341 988 11
  • Sanne van den Brink: e-mail of 06 303 311 79
Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.