Werken bij Marant

Marant helpt bestuurders, onderwijsprofessionals en ouders bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren. We zijn hierin dé partner in Midden- en Oost-Nederland. We ondersteunen scholen en besturen bij onderwijsinnovatie en leiderschapsontwikkeling en begeleiden ouders en kinderen bij leer- en gedragsproblemen. Marant is actief in het primair onderwijs, maar ook in het voortgezet en beroepsonderwijs.

Bij Marant werken ruim 120 enthousiaste professionals. Onze kernwaarden zijn samen, inspirerend en slagvaardig. We werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en voor onszelf. Wil jij ook deel uit maken van het Marant-team? Kijk dan hieronder voor onze actuele vacatures.

 

Home » Werken bij Marant

Werken bij onze fusieorgansatie

Marant gaat fuseren met OnderwijsAdvies. We zoeken collega’s die zin hebben om bij het opvallendste adviesbureau op het gebied van jeugd en onderwijs aan de slag te gaan. Bekijk alle vacatures via de knop!

Bekijk alle vacatures

Vacature: Orthopedagoog / psycholoog

We zijn op zoek naar deskundige behandelaars in de regio Arnhem/Zevenaar/Apeldoorn.

Lees meer

Vacature: Adviseur Assessment en HR

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Adviseur Assessment en HR.

Lees verder

Vacature: Onderwijsadviseur Management & Organisatie

Wij zijn op zoek naar een gedreven onderwijsadviseur Management & Organisatie (M&O) voor 28-36 uur. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

Een open sollicitatie versturen

Pas jij goed bij Marant? Wil je graag in aanmerking komen voor een functie die aansluit bij jouw profiel en interesse? Stuur dan een open sollicitatie.

Neem contact op