Werken bij Marant

Marant helpt bestuurders, onderwijsprofessionals en ouders bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren. We zijn hierin dé partner in Midden- en Oost-Nederland. We ondersteunen scholen en besturen bij onderwijsinnovatie en leiderschapsontwikkeling en begeleiden ouders en kinderen bij leer- en gedragsproblemen. Marant is actief in het primair onderwijs, maar ook in het voortgezet en beroepsonderwijs.

Bij Marant werken ruim 120 enthousiaste professionals. Onze kernwaarden zijn samen, inspirerend en slagvaardig. We werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en voor onszelf. Wil jij ook deel uit maken van het Marant-team? Kijk dan hieronder voor onze actuele vacatures.

 

Home » Werken bij Marant

Vacature: directeur-bestuurder Marant & OnderwijsAdvies (Advirant)

OnderwijsAdvies en Marant gaan samen verder. De Raden van Toezicht van beide organisaties zoeken een ondernemende en enthousiaste directeur-bestuurder om de fusie vorm te geven en de gezamenlijke ambities waar te maken.

Lees verder

Een open sollicitatie versturen

Pas jij goed bij Marant? Wil je graag in aanmerking komen voor een functie die aansluit bij jouw profiel en interesse? Stuur dan een open sollicitatie.

Neem contact op