Home » Werken bij Marant » Vacature: Adviseur Assessment en HR

Vacature: Adviseur Assessment en HR

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven

Adviseur Assessment en HR (m/v)

(voor minimaal 0,8 FTE, standplaats Elst)

Over ons:

Marant Interstudie ondersteunt scholen en besturen in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs bij het ontwikkelen van onderwijs, organisatie en leiderschap. Er werken ruim 120 enthousiaste professionals. Samen geven zij vorm aan een breed scala van diensten: van het begeleiden van ouders en kinderen bij leer- en gedragsproblemen, het verzorgen van leidinggevende opleidingen, het bieden van interim-oplossingen, tot het inrichten van een nieuw besturingsmodel.

Marant Assessment en HR is een kleine en groeiende afdeling met een enthousiast, betrokken en mensgericht team. Wij ondersteunen organisaties bij het vinden van de juiste medewerkers en bij vragen op het gebied van selectie, beoordeling en ontwikkeling. Dat doen we via assessments en via coaching en begeleiding. Ook bieden we brede HR ondersteuning: functiebeschrijving en -waardering, organisatie-inrichting, organisatieonderzoek, HR-ontwikkeling en Governance-vragen.

Wij zoeken:

Een prettige, ondernemende en deskundige collega. Jij:

  • bent afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog, het liefst met enige ervaring op het werkgebied, en op zoek naar een baan die veel flexibiliteit en autonomie biedt. Samen met ons pak je de klantvragen op en geef je de afdeling verder vorm, bij voorkeur breed op assessment en HR.
  • wilt jezelf verder ontwikkelen, werkt graag in teamverband en vindt het leuk om je in de inhoud vast te bijten zodat je de kwaliteit levert die nodig is. Je vindt het prettig om met mensen om te gaan, hen te leren kennen, gedrag te doorgronden, dat te analyseren en erover te rapporteren. Ook het analyseren van complexe vragen en die complexiteit behapbaar maken, zie je als een uitdaging.
  • bent representatief en weet je werkwijze af te stemmen op wat de klant van je vraagt. Dat kan gedegen, innovatief of verassend zijn en altijd met een goed moreel besef.
  • houdt goed oog voor de markt en onze relaties: je onderzoekt wat er speelt, legt nieuwe contacten, onderhoudt relaties, onderzoekt vragen en zet dat om in een aanpak of oplossing die past.

Als team hebben we nadrukkelijk oog voor elkaar, maar we zien elkaar soms onregelmatig. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en ook zelf actie onderneemt voor afstemming en ondersteuning als dat nodig is.

Wat hebben we je te bieden?

Een gevarieerde functie bij een professionele, dienstverlenende organisatie met ruime uitdaging. Je werkt samen in een enthousiast team van adviseurs. We bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Onderwijsadviesbureaus en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 4.849,- bruto per maand (schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren?

Kijk op onze site en bel, mail of app naar een van de teamleden: William, Rowdy, Sanne of Lida.

Je CV met motivatie kun je sturen naar Wendy Jaspers (HR adviseur) via hrdesk@marant.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 0481-439300.

Deel deze pagina