Home » Zelfscan: Hoe sta jij ervoor op het gebied van registratie en herregistratie?

Zelfscan: Hoe sta jij ervoor op het gebied van registratie en herregistratie?

Ben jij schoolleider in het basisonderwijs? Dan sta je als het goed is geregistreerd in het Schoolleidersregister PO. Wanneer je al een tijdje geregistreerd staat, ben je misschien ook al bezig met jouw professionaliseringstraject. Het is de bedoeling dat een schoolleider zich in vier jaar na de registratie ontwikkelt aan de hand van zeven professionaliseringsthema’s. Na die vier jaar volgt de herregistratie.

In deze zelfscan kom je erachter bij welke professionaliseringsthema’s jouw voorkeur ligt. In dit document vind je een uitgebreide toelichting op de zeven professionaliseringsthema’s.

Wil je weten of je het goede pad bent wat betreft jouw professionaliseringstraject, gelet op jouw zelfgekozen thema’s? Of wil je juist meer duidelijkheid over welke thema’s aansluiten bij wat jij wilt bereiken? Doe dan de zelfscan!

Uitleg

In de zelfscan staan een aantal punten waar je, in het kader van de herregistratie, werk van zou kunnen maken. Klik aan in welke punten jij je kunt vinden. Let op: per ‘vraag’ zijn meerdere antwoorden mogelijk; je hoeft niet slechts één antwoord aan te vinken. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen ontvang je de uitslag per mail. Hierin vind je suggesties aan welk thema/welke thema’s je zou kunnen gaan werken. Deze suggesties verkennen wij graag met je.*

*Na het invullen van de zelfscan nemen wij contact met je op.

Doe de zelfscan!

Vink alle stellingen aan die voor jou van toepassing zijn.

Stap 1 van 8 - Persoonlijk leiderschap

Deel deze pagina